EN GÜZEL TERAPİ : GERİ DÖNEN ESKİ YAVUKLULAR :)


sözlerime başlamadan önce ÖNEMLİ not: lütfen okuyan erkek arkadaşlarımız objektif olmaya çalışsınlar ve bana kızmadan önce empati kursunlar . zaten yazımda hangi tip erkeğe yardırdığımı betimledim eminim ki tüm erkekler bu değil. hayatımda iyi izler bırakan erkekler adına sizlere selam olsun . :) iyi ki varsınız :)

Sözüm meclisten dışarı ama gerçekten bazı erkekler ya kızları çok salak zannediyorlar ya da kendileri su katılmamış geri zekalılar..Kızların en önemli özelliği herşeyi görüp farkına varıp yeri geldiğinde salağa yatmaktır.en azından benim ki öyle..
Efendim vakti zamanında yine ufak bir gönül işi üzerindeyim .tabi ben yine sanki yurtta nikah memuru besliyormuşum da yanımda bir erkeği görse ikimizi de ısırıp sonsuza dek lanetlendirip evlendirecek sandığımdan ince eleyip sık dokurken beyefendi sıkıldı.arkadaş ayağına devam ederken benim önceki niyetini ve o anki yan çizmesini anlamadığımı sandığı gibi sırf kendini egolarını tatmin etmek için kendi çapında bana koysun diye yakın arkadaşıma( o zaman ki) ilgisi olduğunu söylediğinin farkına varmadığımı düşündü haspam.tabi ki de ben ki iç güdülerle donanmış kızların nadide bir ferdi olaraktan bunun da üstünden geldim. gün oldu oltasına yine bir kız düştü bunun . anamm kızı da bir görseniz kenafir gözlü pis pis bakıyor bana.hayır onu da suçlayamıyorum şimdi dediğim gibi o da bir kız Allah onunda üstüne toz olmasın diye içgüdüden örülü bir sehpa örtüsü örtmüş..o salak kızın yanında selam bile vermezken kız hissetmiş demek ki. artık arkadaşlarım kızın bana bakışlarından çalınacağımdan korkup bakışlarının önüne siper edeceklerdi kendilerini.canlarım benim çok severler beni :) neyse konudan sapmayayım.
E bu yaz da biraz kilo veri iki pasta cila ile kaportayı yeniledim biraz.paşamız da bi iki kere gördü tabi yakınlarda .bu gün de karşılaşınca tak bir mesaj atmış napıyorsun diye bi de iki mesaj sonra 'bayramdan sonra görüşelim' demesin mi.adamda ki özgüvene bak. 'ben senin o sonuna getiremediğin 'mi' ekini kıvırır kıvırırrrr iki nöronun arasına köprü yaparım!' demedim tam olarak ama cevaplar aynı sertlikte ama daha kibar ve ince battı diyebiliriz.. 
erkeklerin bir hatası da bizim taktiği bize satmaya çalışmaları..salağa yatacağını düşünüyor ama zaten zirvede oldukları için bu saçma çabaları absürt kaçıyor. kızların aklı kumbara gibidir.hataları hareketleri biriktirir biriktir çok afedersiniz çanağına baka baka ama hiç bir şey olmamış edasıyla geri döndüklerinde o kumbarayı bir hışımla yere çalıp tüm babası belli olmayan hatalarını yüzlerine vurup yol verme hazzını yaşamaya bayılırız..
biraz fazla yüklenip 'neyse ya :s ' cevabına kadar sürüklemiş olabilirim bu akşam koskaca çocuğu ama yapacak bir şey yok bu kadar kum torbası gibi kullanmamın sebebi de başka bir hemcinsi onun zaten .Ege ye de 2 gündür sinir dolduğum için terapi gibi geldi valla.. 

Yorumlar

  1. Hahaa... :) yeni keşfettim burayı. Ben de beklerim. :)

    YanıtlaSil
  2. Allah seni napmasın kıkırdadım valla yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah canım ahh gülüyorum ağlanacak halime işte naparsin:D

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar